Рецпт домашніх кабачків, приготування яких вас приємно здивує- швидко, смачно і корисно.

Вже існує багато рецептів кабачків і здавалося кожен вже встиг приготувати смажені кабачки за різними технологіями і з додаванням будь яких інгридієнтів. Але нещодавно з'явився новий рецепт, котрий робить цю страву надзвичайно ніжною, соковитою, смачною, котра тане у роті.

Смажені кабачки, кадр з відео

Інгредієнти на страву з кабачків:

  • 2 середніх кабачка
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 чайної ложки сушеного чи свіжого розмарину (за бажанням)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Пармезан або інший твердий сир (за бажанням)
  • Свіжа зелень для подачі (петрушка, базилік)

Приготування:

Наріжте кабачок скибочками завтовшки 4-5 мм, додайте сіль, перець, та добавте свою улюблену приправу. Один із секретів цього рецепта, це тонко нарізанні кабачки.

Популярні новини зараз

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу

Показати ще

Але не хвилюйтеся, що кабачки можуть підгоріти, адже для їх приготування також потрібно використати маринад. У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник, сіль, перець, розмарин та оливкову олію. За допомогою кулінарного пензлика або ложки нанесіть маринад на внутрішню частину нарізаних кабачків.

Покладіть кабачки на пательню. Використовуючи середній вогонь, влийте соняшникову олію і добре розігрійте.

Далі йде приготування кляру. Візьміть 2-4 курячих яйця (2 на 1 кабачок або 4 на 2-3 молодих кабачки), збийте виделкою, додайте сіль, свою приправу та 4-6 столових ложок борошна. Все перемішайте обережно та ретельно, щоб не було грудочок.

Загорнуті кабачки занурити в кляр, викласти на сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Коли майже приготуєте кабачки зверху потріть сиром, та дайте сиру розтопитися.

Далі змастіть паперовими рушниками приготованні кабачки та подайте до столу, прикрасивши їх помідорами Чері або зеленню.

Швидко, легко і смачно! Як і насіння, смажені кабачки можна їсти один за одним або як чіпси з дуже малою кількістю калорій. Приємного вам приготування!

Смажені кабачки, кадр з відео

Нагадаємо, огірки з помідорами це смертельне поєднання, шокуючі факти.

Шокуючі властивості імбиру- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, цілих 2 нових рецепти часникового соусу.