Шукаєте рослини, які важко вбити? Ось добірка кімнатних "супергероїв", які виживуть навіть у тих, хто часто забуває поливати.

Про це пише Express.

Грошове дерево

Хто сказав, що гроші не зростають на деревах? Грошове дерево, звичайно, не принесе тобі багатства, але вважається, що воно приносить удачу.

Догляд простий: поливайте раз на тиждень і ставте під яскраве або часткове сонячне світло. Йому потрібне місце для зростання, а пересаджувати краще навесні.

Популярні новини зараз

Готуйте щонайменше 10 000 грн: "Нафтогаз" запропонував українцям оновити лічильники

Перші снігопади: українці попередили про погоду

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка

Показати ще

Кімнатні рослини / фото: Pixabay

Спокійна лілія

Це ідеальна рослина для тих, хто хоче краси без зайвої метушні. Воно любить яскраве непряме світло, але нормально переносить і тінь. Лілія цвіте навесні, а білі квіти можуть тішити вас тижнями. Важливо лише поливати фільтрованою водою – звичайна водопровідна може їй не сподобатися.

Кімнатні рослини / фото: Pinterest

Рослина павук

Справжній герой серед рослин. Ви можете забути про нього на кілька тижнів, і воно все одно житиме і радуватиме вас. Але будьте обережні, якщо у вас є кішки – ця рослина може діяти на них як слабкий галюциноген.

Кімнатні рослини / фото: Pinterest

Плющ диявола

Ще одна рослина із сильним характером – плющ диявола (або потос). Він чудово почувається і в приміщенні, і на вулиці в тіні. Поливати його потрібно, коли ґрунт злегка підсохнув, а світло йому потрібне лише непряме.

Кімнатні рослини / фото: Pinterest

Серед інших невбивних рослин – алое вера, кукурудзяна рослина, панда та китайська вічнозелена. З ними ваша хата буде зеленою, навіть якщо ви забудете про догляд.

Нагадаємо, від відбілювання зубів до масажу: несподівані та корисні способи використання каштанів у побуті

Раніше ми писали, чим удобрити яблуні взимку, щоб отримати найкращий урожай наступного року

Перетворіть зів'ялі пелюстки троянд на домашній спа-продукт: як зробити сіль для ванни