Врлде нещодавно ми провели літо, а вже й закінчується перший місяць осені. Звичайно, вересень був сповнений астрологічних подій: і ретроградний Уран, і старт коридору затемнень, і часткове місячне затемнення.

Ці події однозначно впливають на кожного, але попереду на нас чекають ще небезпечніші дні. Отже, ви маєте час відпочити до 1 жовтня 2024 року, адже вже з 2.10. це розпочнеться. Розкажемо вам про дві найнебезпечніші дати наступного місяця.

Жовтень

2 жовтня - Кільцеподібне сонячне затемнення у Терезах

Затемнення 2 жовтня у Терезах є особливою загрозою. Терези — це символ справедливості, гармонії та балансу. Тим не менш, у день затемнення їх енергія буде порушена, що може призвести до серйозних конфліктів, неврівноваженості всередині та непередбачуваних дій оточуючих. Основна небезпека цього затемнення полягає в тому, що люди будуть більш схильні до брехні, маніпуляцій та обману, все це для досягнення не завжди важливих цілей. Важливо пам'ятати, що, якщо вас обдурили або використали довірливість, ви не повинні піддаватися бажанню відповісти тим же чином. Помста та спроби повторити поведінку інших лише посилять стан справ та збільшать стрес.

Сонячне затемнення, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Як діяти:

  • Залишайтеся в спокої: уникайте будь-яких конфліктів та драм. Якщо ви зіткнулися з брехнею або маніпуляцією, краще відступити, ніж вступати в суперечку.
  • Практикуйте доброту: всупереч негативним енергіям затемнення, постарайтеся бути великодушнішими. Пам'ятайте, що позитивне ставлення людей може нейтралізувати негатив.
  • Займайтеся улюбленими справами: відволіктися від можливих негативних ситуацій допоможе захоплення тим, що приносить вам радість.

Прогулянка. Фото: Youtube

9 жовтня - Початок ретроградного Юпітера

Юпітер - планета удачі та розширення. Але з 9 жовтня 2024 року він починає свій ретроградний рух, що зазвичай сприймається як час звуження можливостей та уповільнення прогресу. Внутрішній світ людей у ​​цей період буде сповнений напруги, а плани можуть зриватися на рівному місці. Особливо важливо у цей день уникати непотрібних конфліктів, оскільки люди стануть більш закритими та схильними до агресивної оборони своїх позицій.

На тлі ретроградного Юпітера можуть виникнути:

  • Несподівані затримки: у справах та проектах виникатимуть непередбачені перешкоди.
  • Проблеми у відносинах: навіть найменші розбіжності можуть перерости у сварки, оскільки люди будуть схильні уникати компромісів.
  • Емоційна нестабільність: дратівливість та внутрішні страхи посиляться.

Емоційне вигоряння / фото: Мінреінтеграції

Як діяти:

  • Не форсуйте події: відкладіть важливі починання та рішення. Якщо план не складається, дайте собі час і простір для роздумів.
  • Зберігайте тактовність: будьте уважні у спілкуванні з близькими та колегами. Прагніть взаєморозуміння, уникаючи прямих конфліктів.
  • Доводьте справи до кінця: не кидайте проекти на півдорозі, незважаючи на труднощі. Завершення розпочатого допоможе уникнути накопичення незавершених завдань, які можуть спричинити додатковий стрес.

Нагадаємо, що з ними дружити та будувати стосунки складно: 3 знаки Зодіаку від яких підтримки не дочекатися.

Раніше ми повідомляли, що ретроградний Уран посилить місячне затемнення 18 вересня: на які знаки повиляє і що заборонено робити до 2 жовтня.