В Іспанії один заповзятливий чоловік на ім'я Ернесто вигадав дуже незвичайний спосіб заробляти гроші - він зриває весілля. Ідея така: якщо наречений чи наречена раптом передумали, але не знають, як сказати "ні", Ернесто приходить на допомогу.

За 500 євро він з'являється прямо на церемонії, прикидається коханцем нареченої чи нареченого та вмовляє їх втекти разом, тим самим скасовуючи весілля.

весілля

Ернесто жартує, що багато хто вважає весілля найщасливішим днем, але для деяких – це справжній кошмар, і саме ці люди стають його клієнтами. Послуга починалася як жарт, але попит виявився більшим, і тепер Ернесто заробляє на цьому чималі гроші.

"Якщо у вас є сумніви, ви не хочете одружитися або не знаєте, як сказати «ні», не хвилюйтеся більше, я скасую весілля для вас. Вам потрібно тільки назвати мені час, місце та дату, і я з'явлюся на церемонії. Я скажу, що я любов всього вашого життя, і ми втечемо разом, тримаючись за руки” – каже чоловік.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Наречена весілля. Фото: Знай.ua

Наразі він бере 500 євро за зрив заходу, у цю суму не входять витрати на дорогу, але йому платять додатково у разі непередбачених інцидентів. За кожну ляпас, яку він може отримати на весіллі, йому платять додатково 50 євро.

"Я знаю, що кожного разу, коли мене б'ють, мені платять більше. Так що, якщо я можу їхати повільніше, я їжджу повільніше. Так я заробляю свої гроші."

Нагадаємо, жінка розлучилася з літаком Boeing 737 після 10 років міцних і "жарких" відносин.

Раніше ми писали про меч Джона Сноу і навіть одяг Дейєнеріс: тисячі реквізитів "Ігри престолів" виставлять на продаж

Крім того, Знай.ua повідомляв, в Індії дітей вчать красти у спеціальних "школах": батьки платять по $3 тис. за курс і пишаються успіхами