Осінь вже настала, і багато хто з нас не хоче прощатися з літом. Але не варто сумувати! Ось 7 книг, які допоможуть вам продовжити літній настрій, хоч би у вашій уяві.

«Пригоди Томаса Сойєра» – Марк Твен

Не буває літа без пригод! Том Соєр, герой цієї книги, чудово знає, як весело провести літо. Його кумедні витівки та зворушлива дружба допоможуть вам згадати, як чудово бути дитиною і насолоджуватися кожним моментом.

«Навколо світу за 80 днів» – Жуль Верн

Хочете вирушити у навколосвітню подорож? Цей роман про Філеаса Фогга перенесе вас у найдивовижніші куточки планети. Прочитайте і надихніться на власні пригоди, поки літо не поїхало.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Хлопець з книгою, Фото: depositphotos.com

«Кульбабове вино» – Рей Бредбері

Якщо вам подобається думати про сенс життя, ця повість для вас. Історія двох братів та їхніх друзів сповнена спогадами про літо та філософські роздуми. Вино з кульбаб – як літо, відбите у пляшці.

«Двері до літа» – Роберт Гайнлайн

Чи готові ви заморозити себе на 30 років, щоб помститися ворогам? Головний герой цього роману прокидається у майбутньому і має навчитися жити у новому світі. Ця книга – не лише про помсту, а й про несподіванки життя.

«П'ять чверток апельсина» – Джоан Гаріс

Франція, кулінарія та сімейні таємниці – ось що вам належить відкрити у цій книзі. Книга рецептів, успадкована від матері, розкриває не лише секрети приготування, а й дивовижні історії з минулого.

Книги / фото: Pinterest

«Ми» – Девід Ніколс

Коли життя здається зруйнованим, а стосунки приреченими, книга показує, як останній шанс може змінити все. Легкий та оптимістичний роман про те, як важливо боротися за своє щастя навіть у важкі часи.

«Бабине літо» – Марк Лівін

Історія про те, як дитячі переживання та розлучення батьків можуть перевернути світ. Весела і трагічна розповідь про дорослішання та знахідку радості у дрібницях навіть у складні часи.

Ці книги допоможуть вам не лише поринути в яскраві історії, а й згадати, що навіть восени можна зберегти частинку літа у своєму серці.

А ми нагадуємо, як зрозуміти, скільки коштують ваші старі радянські книги: за які колекціонери віддадуть тисячі доларів

Раніше ми писали, колишня нянька випустила книгу про химерну роботу на "товстих" багатіїв: найдивовижніші прохання

Крім того, Знай.ua повідомляв, Джордж Клуні, Бред Пітт і Моніка Белуччі повернуться на екрани: ТОП-10 фільмів вересня