Супермаркети Mercadona в Іспанії стали несподіваними місцями для романтичних зустрічей завдяки ананасам. Незвичайний тренд, що набирає популярності в TikTok, привертає самотніх людей, які шукають стосунків у продуктових магазинах. Ананаси стали символом, що сигналізує про готовність до знайомств.

Видання Sky News повідомляє, що у місті Більбао ситуація досягла таких масштабів, що одного вечора співробітникам супермаркету довелося викликати поліцію через величезний натовп, який мало не пошкодив приміщення. На щастя, все обійшлося без арештів – відвідувачі швидко розійшлися після приїзду правоохоронців.

Ананаси. Фото з відкритих джерел

Цей романтичний тренд має свої правила. Самотні люди приходять до супермаркетів у період між 7 і 8 годинами вечора та кладуть у свої візки ананаси, демонструючи цим свою відкритість до знайомств. Якщо їм хтось подобається, вони штовхають свій візок у напрямку цієї людини, сигналізуючи про інтерес. Якщо почуття взаємні, інша людина відповідає тим же або починає розмову.

Крім ананасів, інші продукти у візку також можуть вказувати на наміри покупця. Шоколад або цукерки сигналізують про серйозні наміри, а бобові або салат свідчать про інтерес до більш простих стосунків.

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Mercadona відреагувала на тренд, опублікувавши в TikTok зображення ананаса з підписом: “Ананас на полиці Mercadona чекає, коли ви запросите його на побачення.” Тренд набрав такої популярності, що ананаси почали зникати з полиць деяких супермаркетів.

Нагадаємо, довів просто на весіллі: наречена розлучилася з хлопцем менш ніж через 24 години через його дикий вчинок

Раніше ми розповідали, що через укус павука дівчина ледь не залишилась без ноги: дірка назавжди нагадуватиме про пригоду

Також, чоловіча Y-хромосома поступово зникає: чи загрожує людству вимирання