Paradox Interactive відсвяткувала четверту річницю Crusader Kings 3, поділившись цікавою статистикою. Ця гра дозволяє поринути у світ середньовічної Європи та Азії, де можна не тільки вести війни та будувати династії, а й заводити милих вихованців.

Виявляється, гравці дуже люблять своїх віртуальних котів та собак, адже у грі з'явилося 11 578 957 пухнастих друзів. Причому кішки трохи випереджають – 6175718 проти 5403239 собак.

Crusader Kings 3 / фото: скриншот Youtube

До того ж Paradox розкрила, які регіони на карті користуються найбільшою популярністю серед гравців. Лідером стала Британія, яку обирають набагато частіше за інші регіони. На другому місці розташувалася Франція, а далі йдуть Скандинавія, Візантія та Іспанія. Цікаво, що Візантія, хоч і не має поки що унікальної механіки, потрапила до топ-5.

З наперед обраних персонажів найпопулярнішим виявився ірландський король Мурхад. Забавно, що більше десяти років після виходу Crusader Kings 2 він все ще любимо багатьма гравцями.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Crusader Kings 3 / фото: скриншот Youtube

Крім того, Paradox нагадує про те, що гравці в середньому на 45% частіше вбивають, ніж закохуються. Цей рік був особливо вдалим для фанатів Crusader Kings 3: у вересні вийшло довгоочікуване доповнення, що додає можливість грати за безземельних авантюристів та розширюючу систему сімей у Візантії.

Ну і як вишенька на торті - гра тепер включає в себе облисіння за чоловічим типом і комікс.

Нагадаємо, симулятор дуже "брудної" роботи захоплює Steam: чим привабила гравців Crime Scene Cleaner?

Раніше ми писали про те, що таких на "Укрпошту": мод для Death Stranding робить з гри справжній симулятор доставки.

Крім того, Знай.ua повідомляв, кооп-ігри все більше захоплюють Steam: добірка найцікавіших.